top of page
Med känsla för jorden - sedan 1971.

 

Rölunda Gård, utanför Bålsta i Uppland, har anor ända bak till vikingatiden. Det var här, utanför Bålsta i Uppland, allting började. Från starten med ett litet jordbruk till idag med 40-talet anställda från norr till söder, är det viktigt för oss att vara det personliga företaget.

 

Jorden ser vi som ett kapital som skall förvaltas och vårdas med omsorg och är övertygade om att ett ansvarsfullt jord-trädgårdsbruk är något som både miljön, växterna och människorna mår bra av.

 

Tillsammans är vi ett 40-tal engagerade medarbetare. Vi levererar våra produkter från Haparanda i norr till Ystad i söder. Rölunda Gårds produkter hittar du bland annat i livsmedelsbutiker, stormarknader samt i ett stort antal trädgårdsbutiker och handelsträdgårdar landet över.

 

Vi finns även representerat i Norge och varje år levererar vi ca åtta miljoner säckar. Jorden ser vi som ett kapital som skall förvaltas och vårdas med omsorg och är övertygade om att ett ansvarsfullt jord-trädgårdsbruk är något som både miljön, växterna och människorna mår bra av. Med den tanken föddes Rölundas slogan "Med känsla för jorden". 

bottom of page